Business events

Partycatering & Bedrijfsfeesten

  • Partycatering & Bedrijfsfeesten
  • Vergaderingen & Bijeenkomsten
  • Totaalorganisatie
  • Maaltijdservice
  • Concepten
  • Filmcatering

Bedrijfsfeesten, onze uitdaging.

U staat op het punt om voor uw bedrijf een feest te organiseren. Of u daarmee nu jarenlang ervaring hebt of helemaal nieuw bent op dat gebied. Wij ondersteunen u maar al te graag met onze kennis en service voor uw bedrijfsfeesten. Waar en hoe u uw feest ook vieren wilt. Groots en spectaculair of juist klein en intiem. In uw bedrijf of juist ergens anders. Wij helpen u graag om er een onvergetelijk moment van te maken. Flexibel in het leveren van maatwerk, strak in de planning en warm en vriendelijk in onze gastvrijheid realiseert Groene Weide Catering het evenement dat u voor ogen hebt.

Vergaderingen & Bijeenkomsten

Waar mensen informatie uitwisselen is brandstof van wezenlijk belang. Een voedzame lunch, verkwikkende koffietafel of netwerkversterkend Walking Dinner wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Ook op dit gebied denken wij graag met u mee over passende details en hoe we de kwaliteit en uitstraling van uw bedrijf vertalen naar de sfeer en setting van de catering tijdens uw meeting of vergadering.

Totaalorganisatie

Met ruim tien jaar ervaring, een uitgebreid netwerk en een professioneel team van vakmensen kunnen wij u de complete organisatie van uw evenement uit handen nemen. Of het nu gaat om een culinair festijn, beurspresentatie of galafeest wij zijn van alle markten thuis. Laat ons weten wat uw wensen en ideeën zijn en wij komen met een compleet organisatievoorstel.

Concepten

Dankzij het (samen)werken met steeds andere bedrijven en organisaties onder sterk wisselende omstandigheden en voor steeds andere groepen mensen is creativiteit een veel en graag gebruikte eigenschap. Hierdoor hebben we een aantal succesvolle concepten ontwikkeld, die we graag aan u presenteren. Ontwikkeling en innovatie staan hoog bij ons in het vaandel, dat is voor een catering en evenementenbedrijf niet alleen nodig, maar vooral ook heel erg leuk!

Filmcatering

‘Wij zijn een film aan het opnemen en nog op zoek naar een goede cateraar’, dat waren de woorden van de filmregisseur van de film DEAL een misdaadkomedie, die zich in het Noorden afspeelt. Dat verzoek was niet aan dovemans oren gericht en van de eerste tot de laatste dag heeft Groene Weide Catering de innerlijke verzorging van de cast en crew op verschillende locaties op zich genomen.

 

Promotie film degroeneweidecatering misdaad komedie "DEAL"

 

 

Trailers van D.E.A.L & Tour de Force opgenomen in Noord Groningen

Trailer: D.E.A.L

Trailer: Tour de Force